Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Portugese wandtegels

  Ons aanbod van Portugese wandtegels zijn erg scherp geprijsd. Je vindt de Portugese wandtegels tegen de laagste prijs online bij ons. Daarnaast zijn het natuurlijk 1ste keus tegels en leveren wij de tegels, mits in voorraad, binnen 1-3 werkdagen bij je in huis. Wil je meer weten over onze Portugese wandtegels dan kun je contact opnemen met onze kla Toon meer

  Merken

  Bewerking oppervlakte

  Sfeer/look

  Geschikt voor

  Kleur

  Prijs

  -
  14 Producten
  Cifre Cerámica Hidra Berna White 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Capri Cold 20x20

  Cifre Cerámica Hidra Capri Cold 20x20

  De Hidra Capri Cold 20x20 centimeter tegels van ...
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Capri Warm 20x20

  Cifre Cerámica Hidra Capri Warm 20x20

  De Hidra Capri Warm 20x20 centimeter tegels van ...
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Capri White 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Manila Cold 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Manila Warm 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Manila White 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Ona Cold 20x20

  Cifre Cerámica Hidra Ona Cold 20x20

  De Hidra Ona Cold 20x20 centimeter tegels van he...
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Ona Warm 20x20

  Cifre Cerámica Hidra Ona Warm 20x20

  De Hidra Ona Warm 20x20 centimeter tegels van he...
  Leverbaar
  €62,35

  Ons aanbod van Portugese wandtegels zijn erg scherp geprijsd. Je vindt de Portugese wandtegels tegen de laagste prijs online bij ons. Daarnaast zijn het natuurlijk 1ste keus tegels en leveren wij de tegels, mits in voorraad, binnen 1-3 werkdagen bij je in huis. Wil je meer weten over onze Portugese wandtegels dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag met het vinden van de juiste wandtegels!

  Portugese wandtegels, authentieke en rustgevende uitstraling

  Wil jij een authentieke en rustgevende sfeer creëren? Dan zijn de Portugese wandtegels zeker aan te raden. Met deze tegels creëer je een uitstekende sfeer in je gewenste ruimte. Portugese wandtegels worden vooral toegepast als badkamer of keuken wandtegels. In de keuken worden de tegels meestal tegen de wand van het aanrecht geplaatst. Natuurlijk kun je de Portugese wandtegels overal plaatsen waar jij wilt. Wees creatief en pas de Portugese tegels toe! Wil je advies of inspiratie opdoen? Overweeg dan ook om onze showroom te bezoeken. Daar staan we je graag te woord en kun je ons assortiment tegels bekijken en je laten inspireren. Onze showroom is 6 dagen per week geopend en is te bezoeken zonder afspraak. Kom jij binnenkort onze showroom bezoeken?

  Wij leveren door heel Benelux en Duitsland

  Wij zijn gevestigd in Venlo (Limburg), maar wij leveren overal! Zo kun je niet alleen in Nederland jouw gewenste wand of vloertegels ontvangen, maar ook in België, Duitsland en Luxemburg leveren je bestelling graag! Voor de buitenlandse bestellingen gelden dezelfde levertijden. Wel betaal je voor levering in het buitenland €20 extra verzendkosten. Daarnaast kun je ook je bestelling geleverd krijgen in overige Europese landen. Twijfel niet om eens contact op te nemen met onze klantenservice, zij informeren je graag over levering buiten de genoteerde landen. Waar ga jij binnenkort jouw bestelling van Tegels33 laten leveren?