Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Portugese vloertegels

  Portugese vloertegels zijn de trend op het gebied van keramische vloertegels. De vloertegels zijn in allerlei kleuren, varianten en afmetingen verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen wel een keuze. De portugese vloertegels zijn vaak in prachtige kleuren en vrolijke een ruimte echt op. Bij Tegels33 bestel je deze tegels eenvoudig en snel online. Ook he Toon meer

  Merken

  Bewerking oppervlakte

  Sfeer/look

  Geschikt voor

  Kleur

  Prijs

  -
  14 Producten
  Cifre Cerámica Hidra Berna White 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Capri Cold 20x20

  Cifre Cerámica Hidra Capri Cold 20x20

  De Hidra Capri Cold 20x20 centimeter tegels van ...
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Capri Warm 20x20

  Cifre Cerámica Hidra Capri Warm 20x20

  De Hidra Capri Warm 20x20 centimeter tegels van ...
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Capri White 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Manila Cold 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Manila Warm 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Manila White 20x20
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Ona Cold 20x20

  Cifre Cerámica Hidra Ona Cold 20x20

  De Hidra Ona Cold 20x20 centimeter tegels van he...
  Leverbaar
  €62,35
  Cifre Cerámica Hidra Ona Warm 20x20

  Cifre Cerámica Hidra Ona Warm 20x20

  De Hidra Ona Warm 20x20 centimeter tegels van he...
  Leverbaar
  €62,35

  Portugese vloertegels zijn de trend op het gebied van keramische vloertegels. De vloertegels zijn in allerlei kleuren, varianten en afmetingen verkrijgbaar. Zo is er voor iedereen wel een keuze. De portugese vloertegels zijn vaak in prachtige kleuren en vrolijke een ruimte echt op. Bij Tegels33 bestel je deze tegels eenvoudig en snel online. Ook hebben we een showroom met voldoende parkeergelegenheden en een groot aantal show vloeren die je kunt komen bekijken.

  Portugese vloertegels in het assortiment van Tegels33.nl

  De nieuwste Portugese vloertegels zijn de zeshoekige tegels, ook wel octagon tegels genoemd, deze tegels geven je interieur een unieke en trendy uitstraling. Daarnaast heb je ook de Antiqua Azul decor tegels. Deze type heeft per tegel een andere figuur als print. De Portugese vloertegels zijn ideaal te combineren met witte wandtegels. Met de Portugese vloertegels kun je verschillende stijlen realiseren. Ook bieden we diverse andere tegels aan waar je ook trendy stijlen mee kunt creëren zoals, natuursteenstrips, romaans verband en mozaiek vloer. Bekijk ook eens de tegels van de buurland, de Spaanse tegels. Deze tegels zijn ook erg mooi en uniek.

  De historie van Portugese vloertegels

  De Portugese vloertegels zijn meer dan een millennium geleden voor het eerst ontwikkeld door de Moren. Zij maakte de Europeanen bekend met de techniek om cementtegels te maken waarop kleurpatronen, decoraties en patronen werden verwerkt. Ze goten gekleurd marmerpoeder in een mal en strooide daar een soort cement over. Daarna werd het samengeperst en ontstond een tegel die gebruikt kon worden voor vloeren en wanden. De productietechniek en de samenstelling van het cement zijn in de loop der tijd doorontwikkeld en verbeterd, maar de basis is nog steeds hetzelfde, milieuvriendelijke handwerk.

  Steeds vaker wordt er gekozen voor een Portugese vloer

  Omdat het huidige tijdperk bekend staat als technologisch en industrieel neemt de vraag naar natuurlijke, milieuvriendelijke producten toe als tegenhanger. De productie van cementtegels - waar Portugese vloertegels onder vallen - gebeurd zonder verhitting en alle gebruikte materialen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. De meest voorkomende maat voor Portugese tegels is 20x20 centimeter. De tegels worden het meest gebruikt als vloertegels hal en vloertegels badkamers. In combinatie met een witte muur komen Portugese tegels het best tot hun recht. Tip; bekijk ook eens onze Portugese wandtegels.

  Het beste eindresultaat is ons doel!

  Wanneer je besluit om Portugese vloertegels te bestellen bij ons, willen wij ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Zo geven we je eerlijk advies over het leggen van de juiste tegels voor jouw situatie. Door onze jarenlange ervaring in de tegelbranche kunnen wij je niet alleen adviseren over de juiste tegels, maar we kunnen je ook informeren over zaken als de juiste tegellijm, voorstrijkmiddel etc. waar je de eerste keer niet meteen aan denkt. Twijfel dus vooral niet om ons te contacteren, wij helpen je graag.