Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Vloertegels 75x75

  Vloertegels 75x75 wil je natuurlijk tegen de scherpste prijs bestellen, bij Tegels33 heb je altijd lage prijzen! Dit neemt niet weg van de kwaliteit, onze vloertegels zijn allemaal 1ste keus. De vloertegels 75x75 kun je gewoon komen bekijken in onze showroom in Venlo. Je hoeft geen afspraak te maken om tegels van deze formaat te bekijken. Kom je l Toon meer

  Merken

  Bewerking oppervlakte

  Sfeer/look

  Geschikt voor

  Kleur

  Prijs

  -
  20 Producten
  STN Cerámica Amstel 75x75

  STN Cerámica Amstel 75x75

  De Amstel 75x75 centimeter tegels van het merk S...
  Leverbaar
  €60,95
  Cifre Cerámica Crema Marfil

  Cifre Cerámica Crema Marfil

  De Crema Marfil tegels van het merk Cifre Cerámi...
  Leverbaar
  €64,75
  Cifre Cerámica Crystal 60x60

  Cifre Cerámica Crystal 60x60

  De Crystal 60x60 tegels van het merk Cifre Cerám...
  Leverbaar
  €50,35
  Cifre Cerámica Diamond Gold glans

  Cifre Cerámica Diamond Gold glans

  De Diamond Gold glans tegels van het merk Cifre ...
  Leverbaar
  €71,95
  Cifre Cerámica Diamond Gold mat

  Cifre Cerámica Diamond Gold mat

  De Diamond Gold mat tegels van het merk Cifre Ce...
  Leverbaar
  €62,10
  Cifre Cerámica Iron 75x75

  Cifre Cerámica Iron 75x75

  De Iron 75x75 tegels van het merk Cifre Cerámica...
  Leverbaar
  €62,10
  Cifre Cerámica Materia Pearl

  Cifre Cerámica Materia Pearl

  De Materia Pearl tegels van het merk Cifre Cerám...
  Leverbaar
  €67,50
  Cifre Cerámica Materia White

  Cifre Cerámica Materia White

  De Materia White tegels van het merk Cifre Cerám...
  Leverbaar
  €67,50
  Cifre Cerámica Nexus Antracite

  Cifre Cerámica Nexus Antracite

  De Nexus Antracite tegels van het merk Cifre Cer...
  Leverbaar
  €71,95

  Vloertegels 75x75 wil je natuurlijk tegen de scherpste prijs bestellen, bij Tegels33 heb je altijd lage prijzen! Dit neemt niet weg van de kwaliteit, onze vloertegels zijn allemaal 1ste keus. De vloertegels 75x75 kun je gewoon komen bekijken in onze showroom in Venlo. Je hoeft geen afspraak te maken om tegels van deze formaat te bekijken. Kom je langs voor een specifieke tegel van 75x75? Dan raden we je aan om even contact met ons op te nemen, zodat je zeker weet dat deze gepresenteerd staat in de showroom.

  Waarom vloertegels 75x75?

  Vloertegels 75x75 zijn tegels met een ideale formaat. Vooral wanneer je een ruimte grotere wilt laten lijken dan werkelijk zo is. Door de grote formaat creëer je als het ware een optische illusie dat ervoor zorgt dat de ruimte er groter uitziet. De vloertegels 75x75 toch iets te groot voor jou? Bekijk dan eens de vloertegels 60x60, of nog kleiner tegels 30x30 Tegels 60x60 worden vooral in kantoorgebouwen toegepast, door de strakke, simpele design en scherpe prijzen door massa productie. Zijn de vloertegels 75x75 te klein voor jou? Dan kun je onze tegels 80x80 of tegels 100x100 bekijken! Weet jij al welk formaat jij gaat leggen? Bekijk al onze formaten en maak een beslissing.

  Fanal tegels

  Een groten deel van ons aanbod vloertegels 75x75, is van het merk Fanal. De Fanal vloertegels zijn meteen ook de goedkoopste vloertegels 75x75. De Fanal Atlas serie is van keramiek en ideaal voor vloerverwarming. Deze tegel is al verkrijgbaar voor een prijs van €22,- per m². Wil je deze tegels bestellen maar weet je niet zeker of deze goed past bij in jouw woning? Twijfel dan niet om een proefstuk aan te vragen. Wij sturen per post een proefstuk op zodat je vanuit je woning kunt bekijken of je de juiste tegel voor je hebt. Ook kun je kiezen om onze showroom te bezoeken. Daar hebben we verschillende tegels (vloertegels, wandtegels, keramisch parket etc.) gepresenteerd die je kunt bekijken. De Fanal tegels zijn ideaal als vloertegels woonkamer, badkamertegels of vloertegels keuken. Welk formaat Fanal tegels ga jij leggen? Of kies je toch voor een andere tegel merk? Bekijk het hele aanbod van Tegels33.nl.