Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Terrastegels

  Iedereen heeft terrastegels nodig voor de tuin. Zelfs voor een balkon of dakterras worden terrastegels steeds vaker gelegd. Doordat de tegels minimaal 2 centimeter dik zijn, is het leggen van de tegels in een zandbed mogelijk. Echter is ons advies om altijd rekening te houden met de grond. Pas onder de terrastegels drainage split of gebroken puin t Toon meer

  Merken

  Bewerking oppervlakte

  Sfeer/look

  Geschikt voor

  Kleur

  Prijs

  -
  13 Producten
  Terrastegel Cifre Cerámica Belgium Pierre Black 80x80x2
  Leverbaar
  €47,95
  Terrastegel Kerabo Blue Stone 2 Grey 60x60
  Leverbaar
  €39,50
  Terrastegel EnergieKer Flatiron 60x60

  Terrastegel EnergieKer Flatiron 60x60

  De Flatiron 60x60 terrastegels van het merk Ener...
  Leverbaar
  €46,75
  Terrastegel EnergieKer Loft 60x60

  Terrastegel EnergieKer Loft 60x60

  De Loft 60x60 terrastegels van het merk EnergieK...
  Leverbaar
  €46,75
  Terrastegel EnergieKer Magnetic 60x60

  Terrastegel EnergieKer Magnetic 60x60

  De Magnetic 60x60 terrastegels van het merk Ener...
  Leverbaar
  €46,75
  Terrastegel Kerabo North Feeling 60x60

  Terrastegel Kerabo North Feeling 60x60

  De North Feeling 60x60 terrastegels van het merk...
  Leverbaar
  €46,75
  Terrastegel EnergieKer Padouk Beige 30x120
  Leverbaar
  €58,35
  Terrastegel EnergieKer Padouk Grey 30x120
  Leverbaar
  €58,35
  Terrastegel EnergieKer Padouk Nut 30x120
  Leverbaar
  €58,35

  Iedereen heeft terrastegels nodig voor de tuin. Zelfs voor een balkon of dakterras worden terrastegels steeds vaker gelegd. Doordat de tegels minimaal 2 centimeter dik zijn, is het leggen van de tegels in een zandbed mogelijk. Echter is ons advies om altijd rekening te houden met de grond. Pas onder de terrastegels drainage split of gebroken puin toe voor een optimale afwerking. Ons assortiment tuintegels op Tegels33 is onderverdeeld in verschillende categorieën, kies hieronder een categorie of bekijk alle terrastegels!

  Pas de gewenste terrastegels toe

  De terrastegels zijn niet alleen geschikt voor terras, maar je kunt ze ook gewoon in je tuin toepassen of onder een overkapping. De keramische terrastegels zijn zeer in trek omdat ze een aantal voordelen hebben ten opzichte van natuursteen terrastegels en betontegels. Ten eerste zijn de keramische tuintegels bijna niet meer te onderscheiden van natuursteen tuintegels door het materiaal, reliëf en de afwerking. Daarnaast hebben keramische tuintegels het voordeel dat ze makkelijk te onderhouden zijn ( ze nemen geen vocht op) en er komen geen vlekken in. Zelfs bij het morsen van wijn, kun je het weken laten liggen, en nog is het vervolgens eenvoudig schoon te maken zonder ook maar een ‘litteken’ achter te laten! De terrastegels kun je eenvoudig gestabiliseerd in zand leggen. Je bent verzekerd van de juiste afwerking onder iedere weersomstandigheden. De meest gekozen tegel is de terrastegel 60x60 centimeter.

  Houtlook tegels voor buiten?

  Kies de terrastegels in een gewenste maat en kleur. Een populaire keuze voor buitentegels is het keramisch parket. Keramisch parket tegels zijn tegels met een houtlook wat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. De houtlook terrastegels worden steeds vaker toegepast omdat deze tegels voor een perfecte overgang zorgen voor binnen en buiten. Voordelen van deze tegels is dus, dat ze een houtlook hebben, ze eenvoudig te onderhouden zijn en ze zorgen voor een naadloze overgang voor binnen na buiten. De terrastegels met een houtlook hebben meestal een afmeting van 20 x 120 of 30 x 120 centimeter. Dit omdat houten planken meestal ook deze afmetingen hebben. Bekijk al onze formaat tegels: Terrastegels 60x60, Terrastegels 50x50, Terrastegels 45x45, Terrastegels 75x75 en onze overige formaten.

  Onderhoud terrastegels van keramiek makkelijk!

  Zoals al eerder aangegeven zijn keramische vloertegels zeer makkelijk te onderhouden. De keramische terrastegels zijn bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden en hierdoor tevens ook bestand tegen vlekken zoals wijn of ketchup. Voor de natuursteen terrastegels zijn dit de grootste vijanden! De terrastegel van keramiek hou je eenvoudig schoon met water. Om de kleur van je terrastegels optimaal te behouden, kun je kiezen voor grondreiniger. Maar voor keramiek is dit niet nodig, omdat alleen water al zat is om de tegels op hoge kwaliteit te behouden.

  Wat bieden wij nog meer aan?

  Flagstones zijn wellicht niet tegels waar je direct aan denkt bij het kiezen van terrastegels. Wij vertellen je graag wat meer over de flagstone tegels. Flagstones worden ook wel breukstenen genoemd. Deze tegels zijn van natuursteen en worden in scherven, oftewel gebroken, aangeboden. Deze terrastegels kun je in principe vergelijken met mozaïek van grotere afmetingen. Leg ze geheel naar wens in welke volgorde of stijl dan ook, eenvoudig in je tuin. Zo zal iedere tuin er helemaal uniek uitzien met de flagstone tegels. Bij de flagstone tegels ben je verzekerd van een unieke, tijdloze en natuurlijke eindresultaat!