Sluiten

Categorieën

Filters

  Tegel Nivelleringssysteem

  €79,-

  Levertijd: 2-3 werkdagen

  Dit complete nivelleringssysteem is te gebruiken voor zowel vloer- als wandtegels. Met dit systeem kun je de tegels op een eenvoudige wijze recht leggen. Deze set bevat: 250 Levelling Clips, 250 Levelling Keggen en een tang. Optioneel zijn er nog meerdere... Toon meer
  • Bezoek onze showroom in Venlo op afspraak
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours
  • Vragen? Bel: 088 0555 333

  Productomschrijving

  Dit complete nivelleringssysteem is te gebruiken voor zowel vloer- als wandtegels. Met dit systeem kun je de tegels op een eenvoudige wijze recht leggen. Deze set bevat: 250 Levelling Clips, 250 Levelling Keggen en een tang. Optioneel zijn er nog meerdere clips en keggen bij te bestellen. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een gummihamer om de tegels te plaatsen en het nivelleringssysteem te verwijderen, dan kun je deze onderaan de pagina bij gerelateerde producten bij bestellen.

  Een compleet Nivelleringssysteem om te starten. Perfect om direct aan de slag te gaan met een kleine of grotere tegelklus. Deze set is compleet met clips, keggen en een professionele tang. De clips worden geplaatst op ongeveer tien centimeter van de tegelhoeken af. De clips met bijbehorende keggen zorgen er voor dat de tegels niet zakken door de krimping van lijm. Door het systeem worden oneffenheden weggenomen. Met gebruik van een nivelleringssysteem zorg je voor een strak resultaat.

  Aantal clips en keggen per vierkante meter:
  Bij tegelformaat 20 x 120: 20
  Bij tegelformaat 30 x 30: 48
  Bij tegelformaat 30 x 60: 24
  Bij tegelformaat 60 x 60: 12