Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Wanneer je bij ons een bestelling hebt geplaatst, gaan wij deze met alle zorg verwerken. De geschatte levertijd staat altijd bij het product vermeld. 1-2 werkdagen voor levering krijg je een leverdatum aangereikt. Leveringen kunnen worden ingeboekt op iedere gewenste werkdag in Nederland (excl. de Waddeneilanden), België en Duitsland.

  Let op: In sommige steden, zoals Rotterdam en Amsterdam, heb je gebieden van voertuigbeperkingen, waar vrachtwagens boven de 7,5 ton, niet mogen rijden. Wij attenderen je erop dat de transporteur hier van te voren geen (!) rekening mee houdt, en dat de leverdatum met één dag kan worden vertraagd wanneer dit niet wordt doorgegeven. Dit geldt ook voor andere gebieden waar een vrachtwagen niet in mag, zoals bungalowparken, campingen etc.

  Leverstatus

  Nadat de bestelling is ingeboekt voor levering kun je - op de dag van levering - online bekijken hoelaat de chauffeur (ongeveer) bij je is. Je krijgt van te voren per e-mail een track & trace link aangeleverd. Daar vul je jouw postcode en huisnummer in en je kunt meteen de zendingen gaan volgen.

  Controle, altijd van belang!

  Indien er een probleem is m.b.t. de juiste producten en aantallen, kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Hierbij zullen wij onze uiterste best doen om dit zo snel mogelijk naar behoren op te lossen. In het geval producten geretourneerd dienen te worden, kun je gebruik maken van onze retour procedures. Indien er sprake is van schade dien je dit binnen 7 dagen na levering schriftelijk te vermelden aan Tegels33.nl en kunt je gebruik maken van onze klachtenprocedure. 

  LET OP: Overleveringen tot ca. 2% moeten worden geaccepteerd. Bij bestelling wordt koper geacht minimaal 2% snij- en breukverlies te aanvaarden.

  Retourneren

  Retourneren is binnen 14 dagen na levering gewoon mogelijk. Hou er wel rekening mee dat de leverkosten voor het retourneren, in worden gehouden bij de creditering. Mocht je zelf de mogelijkheid hebben om de levering retour te brengen? Dan is dit - in onderling overleg - ook mogelijk!