Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Je woonkamer, badkamer en slaapkamer zijn een van de meest bezochte ruimtes in dagelijkse routine. Je echt thuis voelen doe je immers alleen in je eigen omgeving. Hierdoor is de keuze van de juiste tegelvloer enorm cruciaal, zodat je dagelijks het gevoel van thuis ervaart. De aankoopfactor is hierbij van belang om de uiteindelijke juiste keuze te maken. Wij bieden online de meeste gangbare tegels van de welbekende tegelmerken aan. Door de nauwe samenwerking met deze fabrikanten kunnen wij zelfs de laagste prijsgarantie bieden voor ons assortiment. 

  Zoals begrijpelijk vervang je je tegelvloer of renoveer je je badkamer niet jaarlijks. De juiste keuze voor kwalitatieve tegels is hierbij wederom van belang. Wij bieden online alleen doorbakken oftewel full-body tegels aan waardoor je verzekert bent van de beste kwaliteit op het gebied van keramiek vloertegels of wandtegels.

  Onze beeldschermen en of telefoons verschillen van elkaar op het gebied van kleurweergave. De juiste weergave van de tegels waarneem je immers in daglicht en of thuis. Maak hierdoor dus gebruik van onze gratis sample service en waarneem thuis zowel de kwaliteit als de kleurweergave van je eventuele vloer- en of wandtegels. Ontvang tevens bij je sample een leuke verrassing. Ideaal toch!

  Wil je echter je toekomstige vloer, wandtegels of mozaïek een aantal vierkante meter in het echt waarnemen? Neem dan een bezoek aan een van onze twee showrooms en laat je uitgebreid adviseren op het gebied van tegels. Maak hiervoor wel vooraf een afspraak met een van onze adviseurs, zodat je tijdens het bezoek al je vragen kunt stellen en wij je een op een kunnen adviseren.

  Over ons

  Alle benodigdheden voor je woning of voor je tuin eenvoudig en voordelig online te bestellen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van diverse bouwmaterialen en de nauwe directe samenwerking met onze diverse fabrikanten, bieden we een divers assortiment aan verdeeld onder 11 aparte webshops. Iedere  webshop apart zijn voornamelijk gefocust op eenvoudig bestellen en een voordelige prijsstelling op het gebied van meest gangbare en trend producten. Geen overbodige of talloze producten op een onoverzichtelijke website. Nee, wij kiezen liever voor een  overzichtelijk aanbod van zowel standaard als maatwerk en trend producten welke tevens eenvoudig online te bestellen zijn tegen een voordelige prijsstelling!  

  Wij vereenvoudigen het koopproces waardoor het tevens mogelijk is om diverse producten gecombineerd aan te bestellen. Minder kopzorgen uiteindelijk en voordelig voor je budget. Echter vinden wij het ook belangrijk dat je uiteindelijk weet wie wij zijn, zodat je volledig vertrouwt oftewel gerust een online bestelling kunt plaatsen op een van onze shops.

  Waarom ons?

  Een nieuwe woning of appartement gekocht of gewoonweg toe aan de grandioze verbouwing? Dan krijg je het zeer zeker druk de komende tijd. Wij ontnemen je graag enige kopzorgen op het gebied van aanlevering van producten en de eventuele oplopende kosten. Het is immers algemeen bekend dat een vooraf opgesteld budget altijd zal oplopen! Bestel hierdoor eenvoudig en voordelig al je benodigde producten bij één aanspreekpunt! 

  De vermelde online producten zijn vrijwel allen voorradig en of binnen zeer korte tijd leverbaar. Denk hierbij aan tegels, siergrind, led verlichting, houten vloeren welke binnen 48 uur bezorgd kunnen worden nadat de bestelling is verwerkt bij ons. Ideaal toch? Mocht je enigszins maatwerk producten benodigd hebben zoals rolluiken, zonwering, raamdecoratie, overkapping met glazen schuifwanden en of een betonschutting? Geen punt, deze producten worden binnen 1-3 weken thuis bezorgd. Vlekkeloos en voordelig verbouwen of renoveren, het is gewoonweg mogelijk!

  Betrouwbaar & Klantgericht

  Uiteraard vernemen wij allen, helaas steeds meer, de vervelende berichtgeving van oplichting op het internet. Programma’s op de tv en of weekbladen zorgen voor behoedzaamheid en onrust om producten online aan te schaffen. Echter begrijpen wij deze factor maar al te goed van de consument en kunnen onze ogen sluiten of er juist iets aan veranderen. Wij kiezen voor het laatste! Al onze producten kunnen onder rembours worden betaald bij de chauffeur door middel van pin en of contant. Echter maatwerk producten blijft hierbij een uitzondering wegens de specifieke maatvoering en wensen van je aankoop. Bij deze bestellingen, van bijvoorbeeld rolluiken, vragen wij een aanbetaling van vijftig procent vooraf en de overige helft kan wederom onder rembours. Wij zorgen er vervolgens voor dat de maatwerk producten binnen drie weken bij je thuis worden bezorgd.