Sluiten

Categorieën

Filters

  Klantenservice

  Showroom bezoeken

  Wil je ons assortiment in het echt bekijken? Twijfel dan niet om onze showroom te bezoeken. Wij zijn 5 dagen in de week geopend op afspraak. Bel voor een afspraak en onze medewerkers helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

  Showroom:
  Tegels33
  Broeklaan 22
  5931 KR Venlo

  Showroom openingstijden: 
  Maandag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Dinsdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Woensdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Donderdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Vrijdag:09:00 - 17:00 uur (op afspraak)
  Zaterdag:Gesloten
  Zondag:Gesloten


  Je kunt onze klantenservice op verschillende manieren contacteren. Telefonisch kun je ons bereiken op 088 - 0555 333, ook kun je ervoor kiezen om onderstaand het contactformulier in te vullen of je kunt zelf een mailtje sturen naar [email protected]. Wij zijn 6 dagen telefonisch te bereiken. Maandag t/m vrijdag van 10:00 t/m 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 t/m 15:00 uur.

  Veelgestelde vragen

  Informatie over tegels

  1.1 Ik zie overal gerectificeerd tegels staan, wat betekent dit?

  Nadat een keramische tegel uit het bakproces komt, zijn de tegelkanten niet perfect afgewerkt. Hier hebben de fabrikanten geen invloed op, het is een normale bijwerking van het bakproces. Wanneer de tegels uit productie komen, wordt er gekozen om de tegels in de rectificeermachine te stoppen om de tegelkanten perfect te zagen. Zo krijg je de beste, strakke en uiterst rechte tegel. Wanneer een tegels dus gerectificeerd is, is het een tegel die veel strakker is dan een niet-gerectificeerde tegel en hierdoor is de voeg nauwer te verwerken voor een mooier eindresultaat.

  Gerectificeerde tegels voorbeeld

  Nieuwsgierig over andere tegeltermen? Bekijk onze tegeltermen pagina voor meer uitleg.

  1.2 Afwerking van de oppervlakte van de tegels

  De tegels in ons assortiment zijn leverbaar in vijf verschillende afwerkingen, namelijk: gepolijst, mat, glans, gezoet/verouderd en breukruw. Hieronder leggen we de termen voor je uit:

  Gepolijst

  Gepolijste tegels hebben een gladde en glanzende afwerking. Dit wordt bereikt door het oppervlak van de tegel te polijsten met een machine. Hierdoor wordt het oppervlak glad en reflecterend. Gepolijste tegels zijn vaak erg populair vanwege hun elegante uitstraling en de manier waarop ze het licht reflecteren.

  Mat

  Matte tegels daarentegen hebben een afwerking met een doffe uitstraling. Het oppervlak van de tegel is niet glad en reflecterend, maar juist enigszins ruw. Matte tegels zijn vaak populair in moderne ontwerpen, waarbij een strakke en minimalistische uitstraling gewenst is.

  Glans

  Glans tegels hebben een afwerking die erg lijkt op gepolijste tegels. Het verschil is dat glans tegels minder reflecterend zijn dan gepolijste tegels en dus een subtielere glans hebben. Glans tegels zijn vaak populair in badkamers en keukens vanwege hun waterbestendige eigenschappen.

  Gezoet/verouderd

  Tot slot is er de gezoet/verouderde afwerking. Dit wordt bereikt door het oppervlak van de tegel te schuren en te polijsten, waardoor het enigszins ruw wordt en een antieke, verouderde uitstraling krijgt. Gezoete/verouderde tegels zijn vaak erg populair in traditionele en landelijke ontwerpen, omdat ze het gevoel van authenticiteit en warmte oproepen.

  Breukruw

  Breukruwe tegels hebben een ruwe, onregelmatige afwerking, alsof ze met opzet zijn gebroken of gescheurd. Deze afwerking is ideaal voor een rustieke of natuurlijke uitstraling en kan worden toegepast in binnen- en buitenruimtes. Breukruwe tegels zijn vaak populair in terrasontwerpen, omdat ze een natuurlijk en robuust gevoel geven.

  In het kort, er zijn diverse afwerkingen van tegels mogelijk, elk met hun eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Door de juiste afwerking te kiezen, kunt u de perfecte sfeer en stijl creëren in uw huis of ruimte.

  1.3 Kan ik vloerverwarming onder tegels leggen?

  Ja, vloerverwarming kan onder tegels worden gelegd. Wel kan dit niet bij alle tegels in ons assortiment. Bekijk onder specificaties in het product om te zien of de tegels geschikt zijn voor vloerverwarming. 

  1.4 Kan ik tegels over oude tegels leggen?

  Ja, het is mogelijk om nieuwe tegels over oude tegels te leggen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondervloer vlak en stabiel is voordat de nieuwe tegels worden gelegd.

  1.5 Zijn alle tegels geschikt voor buiten?

  Nee, niet alle tegels zijn geschikt voor buiten. Sommige tegels zijn gevoeliger voor vorstschade of verkleuring door UV-straling. Het is belangrijk om de juiste tegel te kiezen voor de beoogde toepassing en om ervoor te zorgen dat deze goed wordt gezet. Onder de categorie "Terrastegels" zie je ons compleet assortiment van tegels die geschikt zijn voor buiten.

  1.6 Moet ik mijn tegels impregneren?

  Het impregneren van tegels kan helpen om vlekken en wateropname te voorkomen. Het is vooral belangrijk om natuurstenen tegels te impregneren, maar het kan ook nuttig zijn voor andere soorten tegels, afhankelijk van de toepassing.

  1.7 Kan ik zelf de tegels zetten?

  Alhoewel het mogelijk is om zelf tegels te leggen, is het geen eenvoudige klusje. Het is belangrijk om de juiste gereedschappen en toebehoren (zie: Tegel toebehoren) te hebben. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondervloer vlak en stabiel is voordat je tegels gaat leggen. Het is voor ons niet in te schatten hoe handig iemand is, bekijk de tegels leggen pagina om te zien wat er allemaal moet gebeuren, zo kun je zelf inschatten of het voor jou te doen is.

  Bestellen

  2.1 Kan ik alleen online bestellen bij Tegels33.nl?

  Nee, wij hebben ook een showroom waar je (op afspraak) kunt langskomen. Wanneer je de tegels in het echt wilt zien, of advies op maat wilt, raden we je zeker aan om de showroom te bezoeken. Daar stellen we - onder het genot van een kop koffie - graag een offerte op maat voor je op en kun je meteen ook een bestelling plaatsen.

  2.2 Wat voor tegels bestel ik op Tegels33.nl?

  Tegels33.nl biedt alleen 1ste keus tegels aan van de grootste merken in Europa. Wanneer je kiest voor Tegels33.nl weet je zeker dat je top tegels in huis haalt tegen de scherpste prijzen. 

  2.3 Kan ik naast tegels bestellen, ook door jullie de tegels laten zetten?

  Nee, het is niet mogelijk om de tegels door ons te laten zetten. Wel hebben we een aantal tegelzetters die we aan je kunnen voorstellen eventueel. Dit is wel afhankelijk van waar in Nederland de tegels moeten worden gezet. Let op: Tegels33 kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de afspraken die tussen klant en tegelzetter worden gemaakt.

  2.4 Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten zijn € 49,- per bestelling door heel Nederland (excl. wadden eilanden) en België.

  Verzending en levering

  3.1 Kan ik de bestelling komen afhalen?

  Ja, je kunt de bestelling komen afhalen. Bij het afronden van de bestelling kun je kiezen voor "zelf afhalen". Wanneer je kiest voor afhalen, nemen wij contact met je op wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

  3.2 Wat zijn de levertijden?

  De levering vindt op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 08:00 - 17:00 uur plaats. De actuele levertijd van een product staat altijd omschreven in de product pagina. Zie hieronder het voorbeeld:

  Levertijd product pagina

  3.3 Worden de tegels naar binnen gedragen bij levering?

  Bij levering zal de bestelling niet naar binnen of naar boven worden gebracht. De levering vindt plaats op de door jou aangewezen locatie zo dicht mogelijk bij het perceel. Indien u in een appartement woont, wordt de levering zo dicht mogelijk bij de hoofdingang gedaan. Het is aan de transporteur om te bepalen in hoeverre dit mogelijk is.

  3.4 Mijn bestelling is beschadigd of incompleet aangekomen, wat nu?

  Wanneer u de levering in ontvangst neemt en eventuele schade opmerkt, adviseren wij u om hier een aantekening van te maken op de afleverbon en een foto van de schade te maken. Neem vervolgens contact op met Tegels33.nl via het retourformulier. Wij zullen dan contact met u opnemen om tot de beste oplossing te komen. We verzoeken u vriendelijk om de bestelling niet te weigeren bij de transporteur, maar deze wel aan te nemen. Vaak kunnen we het probleem sneller oplossen zonder dat de bestelling geretourneerd hoeft te worden.

  3.5 Kan ik zelf de leverdatum en de levertijd bepalen?

  Je kunt aangeven wanneer je de bestelling geleverd wilt krijgen (mits dit natuurlijk niet eerder is dan de aangeven levertijd). Je kunt dit hebt best aangeven in de opmerkingen veld bij het afrekenen. Wanneer je niet aangeeft wanneer je het wilt ontvangen, dan kiezen we de snelst mogelijke leverdatum. 

  De levertijd is helaas niet zelf te kiezen. Je krijgt een Track&Trace link waarmee je op de dag van levering kunt zien binnen welke tijdvak van 2 uur (bijv. van 08:30 t/m 10:30 uur) de transporteur bij je is.

  3.6 Kan ik de afgesproken leverdatum nog wijzigen?

  Het is mogelijk om de afgesproken leverdatum te wijzigen, maar dit moet uiterlijk twee volle werkdagen voor de oorspronkelijke leverdatum gebeuren. Bijvoorbeeld: Als de levering op vrijdag gepland staat, kun je de afgesproken leverdatum tot dinsdagavond wijzigen. Let op dat woensdag en donderdag als twee volle werkdagen worden gerekend. Neem contact met ons op om een wijziging door te geven.

  Neem contact op

  * Verplichte velden