Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Natuursteen mozaiek

  Ook mozaiek tegels van natuursteen zijn bij ons gewoon te verkrijgen. Natuursteen mozaiek in ons assortiment is in verschillende vormen te verkrijgen. Je kunt kiezen voor de standaard vierkante steentjes, maar ook mozaiek tegels in verschillende vormen op een matje zijn gewoon leverbaar. De mozaïek matjes in verschillende vormen geeft een natuurli Toon meer

  Merken

  Bewerking oppervlakte

  Sfeer/look

  Geschikt voor

  Kleur

  Prijs

  -
  4 Producten
  Kerabo Beach Pebbles White/Beige 30x30

  Kerabo Beach Pebbles White/Beige 30x30

  De Beach Pebbles White/Beige 30x30 tegels van he...
  Leverbaar
  €9,95
  Kerabo Beige Marmer Scherven Getrommeld Mixed Maten
  Leverbaar
  €9,95
  Kerabo Grey Marmer Scherven Getrommeld Mixed Maten
  Leverbaar
  €9,95
  Kerabo Light Grey Marmer Scherven Getrommeld Mixed Maten
  Leverbaar
  €9,95

  Ook mozaiek tegels van natuursteen zijn bij ons gewoon te verkrijgen. Natuursteen mozaiek in ons assortiment is in verschillende vormen te verkrijgen. Je kunt kiezen voor de standaard vierkante steentjes, maar ook mozaiek tegels in verschillende vormen op een matje zijn gewoon leverbaar. De mozaïek matjes in verschillende vormen geeft een natuurlijke, klassieke look in je gewenste ruimte. De vierkante mozaiek tegeltjes hebben een strakke en moderne look. Wij adviseren je om eerst goed te kijken naar de ruimte die jij wilt aankleden en te beslissen welke look jij wilt creëren. Wanneer je dit voor ogen hebt, kun je de juiste natuursteen mozaiek bestellen.

  Natuursteen mozaiek tegels zijn altijd uniek

  Bij het kiezen van een natuursteen mozaiek tegels vloer, kies je voor uniek, want er is niemand anders die exact dezelfde vloer heeft. Dit omdat natuursteen echt een natuurproduct is. De aders, structuur en kleur die jouw natuursteen mozaiek heeft, zul je nergens anders kunnen vinden. Dit is een van de redenen waarom men kiest voor de natuursteen mozaiek tegels. Naast dat is het ook zo dat deze tegels een echte natuurlijk uitstraling hebben, die de keramische mozaiek niet kunnen nabootsen. Zie jij deze tegels als jouw toekomstige vloertegels of wandtegels? Of je nou mozaiek vloertegels of mozaiek wandtegels wilt gaan toepassen, twijfel niet om ons te contacteren voor hulp. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden van deze tegels.

  Proefstuk ontvangen

  Twijfel je over het type of de kleur? Waarom vraag je niet een proefstuk aan! Wanneer je een natuursteen mozaïek matje hebt gevonden die je wel aanstaat, kun je aan de rechterkant van de tegel een sample aanvragen. Wanneer je deze formulier volledig invult, gaan wij een gratis proefstuk naar je verzenden. Deze proefstuk wordt vervolgens binnen enkele dagen naar je verzonden. Zo kun je, vanuit de comfort van je eigen woning, bekijken of deze tegels wel passen bij de ruimte die jij wilt aankleden en ben je verzekerd van de beste eindresultaat. Bestel snel een gratis sample online of bezoek eens onze showroom waar je de diverse tegels kunt komen bekijken.