Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Keramisch parket wit

  Keramisch parket in het wit is erg uniek. Bij Tegels33 niet zo! Bij ons vind je namelijk verschillende merken die het voor je aanbieden. Tegels33 levert je altijd keramisch parket voor een scherpe prijs en door de jaren heen hebben we ons ook bewezen als een van de grootste online aanbieders van tegels. Daarnaast kun je ons assortiment tegels, zoal Toon meer

  Merken

  Bewerking oppervlakte

  Sfeer/look

  Geschikt voor

  Kleur

  Prijs

  -
  1 Product
  Cifre Cerámica Oxford Blanco 23x120

  Cifre Cerámica Oxford Blanco 23x120

  De Oxford Blanco 23x120 centimeter tegels van he...
  Leverbaar
  €45,50

  Keramisch parket in het wit is erg uniek. Bij Tegels33 niet zo! Bij ons vind je namelijk verschillende merken die het voor je aanbieden. Tegels33 levert je altijd keramisch parket voor een scherpe prijs en door de jaren heen hebben we ons ook bewezen als een van de grootste online aanbieders van tegels. Daarnaast kun je ons assortiment tegels, zoals keramisch parket wit, bekijken in onze showroom. Maak een afspraak en bekijk een tegel naar keus of gewoon ons compleet aanbod. Wil je meer informatie over keramisch parket wit? Chat live met ons! 6 dagen per week kun je ons gewoon contacteren.

  Keramisch parket wit goedkoop, maar van A-kwaliteit!

  Het aanbod van ons keramisch parket wit is goedkoop, maar dit betekent niet dat de kwaliteit minder is. Ons aanbod van keramisch parket wit is altijd 1ste keus en A-kwaliteit. Ons motto is, keramisch parket (van A-kwaliteit) moet voor iedereen toegangbaar zijn. Met dat in onze achterhoofd zijn we aan de slag gegaan met het in elkaar zetten van ons assortiment. Zodoende zul je bij ons altijd keramisch parket vinden tegen de scherpste (meeneem) prijzen. Belangrijk om te onthouden, als wij ‘goedkope keramisch parket wit’ aanbieden, dit niet ten nadele is van de kwaliteit van de tegels. Wij staan geheel achter ons assortiment en bieden onze klanten alleen de allerbeste producten aan!

  Ook andere kleuren leverbaar bij Tegels33

  Naast ons assortiment van keramisch parket wit en keramisch parket grijs, kun je bij ons ook andere kleuren verkrijgen. Om het complete aanbod te bekijken kun je naar ‘al ons keramisch parket’. In deze categorie kun je vervolgens gaan filteren op een gewenste kleur. Ook kun je ons keramisch parket bekijken door een ruimte te kiezen. Kies voor keramisch parket woonkamer, keramisch parket keuken, keramisch parket badkamer of keramisch parket terras. Om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze, bieden we je gratis proeftegels aan. Je kunt de tegels online bestellen en de sample wordt vervolgens voor je verzonden. Ook kun je natuurlijk de showroom bezoeken waar we je 6 dagen in de week graag te woord staan.