Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  De Atlas Vision 7,5x15 centimeter tegels van het merk Cifre Cerámica zijn 1e keus tegels uit Spanje en hebben een vintage look.

  Bereken het aantal dozen die je nodig hebt     
   

  Heb je rekening gehouden met snijverlies bij het berekenen?

  Bij het plaatsen van tegels is het onvermijdelijk dat er een deel van de tegels verloren gaat, ook wel bekend als snijverlies. Om ervoor te zorgen dat er voldoende tegels zijn voor het project, is het belangrijk om voldoende snijverlies mee te rekenen. Naar onze ervaring is een snijverlies van 10% meestal voldoende. Door deze marge in te calculeren, voorkom je dat er extra tegels bijbesteld moeten worden tijdens het project. Het is goed om rekening te houden met de volgende gemiddelde snijverliezen bij het bestellen van tegels:

  - Afmetingen van 30x30 cm: 5%
  - Afmetingen van 60x60 cm: 10%
  - Afmetingen groter dan 60x60 cm: 15%
  Let op: de bovengenoemde percentages dienen slechts ter indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

   

  Over Cifre Cerámica

  Cifre Cerámica is een tegelmerk dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van keramische tegels voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Het bedrijf is gevestigd in Spanje en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de keramische industrie. Cifre Cerámica biedt een breed scala aan keramische tegels, waaronder vloer- en wandtegels, mozaïektegels en decoratieve tegels.

  De collecties omvatten zowel moderne als klassieke ontwerpen, en ze bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Het bedrijf is toegewijd aan kwaliteit en duurzaamheid, en ze maken gebruik van de nieuwste technologieën en productieprocessen om hoogwaardige tegels te leveren. Ze hebben ook een sterke focus op het milieu, de tegels zijn milieubewust vervaardigd en zijn 100% recyclebaar.

  Cifre Cerámica heeft een goede reputatie opgebouwd en wordt gezien als een van de grootste tegelmerken wereldwijd, ze hebben dus ook grote projecten geleverd aan klanten over de hele wereld. Het bedrijf heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor hun innovatieve ontwerpen en hun inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als je zoekt bent naar hoogwaardige keramische tegels voor jouw volgende project, is Cifre Cerámica zeker een merk om te overwegen.

  Specificaties

  Aantal m² per doos
  0,5 m²
  Stuks per doos
  44 stuks
  Afmeting
  7,5x15 centimeter
  Dikte
  8 millimeter
  Aantal tegels per m²
  88 stuks
  Gewicht per m²
  14,58 kg
  Sfeer/look
  Vintage
  Kleur
  Bruin
  Bewerking oppervlakte
  Mat of glans
  Materiaal
  Keramiek
  Gerectificeerd
  Nee
  Sortering
  1e keus
  Land van herkomst
  Spanje
  Geschikt voor
  Wand
  Vorstbestendig
  Nee

  Accessoires

  Maak je aankoop compleet!