Sluiten

Categorieën

Filters
  Maandag 3 April 2023

  Kies voor keramische tegels!

  Keramische tegels zijn een van de meest populaire en veelzijdige soorten tegels die je kunt kiezen voor je huis. Ze zijn geschikt voor zowel vloeren als wanden, en voor zowel binnen als buiten. Maar wat maakt keramische tegels zo bijzonder? Wat zijn de voordelen van keramische tegels ten opzichte van andere soorten tegels? En waarom zou je deze tegels moeten bestellen bij Tegels33? In deze blog geven we je de antwoorden op deze vragen.

  Wat zijn keramische tegels?

  Keramische tegels zijn tegels die worden geproduceerd in een fabriek. De keramische tegels worden gemaakt van klei en worden gebakken op hoge temperaturen. Deze bakproces zorgt ervoor dat de tegels hard, sterk en waterbestendig worden. In de fabriek krijgen ze ook machinaal een afwerking, patroon, kleur en eventueel een print. Omdat de keramische tegels niet uit de natuur komen zoals natuursteen tegels, is het aanbod enorm uitgebreid. Je kunt allerlei stijlen (zoals houtlook of natuursteenlook) met de tegels creëren.

  Wat zijn de voordelen van keramische tegels?

  Keramische tegels hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten tegels, zoals natuursteen. Hieronder noemen we de belangrijkste voordelen:

  • Keramische tegels zijn duurzaam en slijtvast. Ze gaan lang mee en verkleuren of beschadigen niet snel. Ze zijn ook bestand tegen krassen, vlekken, vuur en vorst.
  • Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Ze zijn makkelijk schoon te maken met een doekje en een mild schoonmaakmiddel. Ze trekken geen stof of bacteriën aan en zijn daarom ideaal voor mensen met allergieën of astma.
  • Keramische tegels zijn veelzijdig en stijlvol. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, vormen en stijlen, waardoor je elke ruimte in je huis een unieke look kunt geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor keramisch parket als je de warmte van hout wilt, maar de voordelen van tegels. Of je kunt kiezen voor mozaïek als je een speels en kleurrijk accent wilt.
  • Keramische tegels zijn betaalbaar en milieuvriendelijk. Ze zijn over het algemeen goedkoper dan andere soorten tegels, zeker als je rekening houdt met de levensduur en het onderhoud. Ze zijn ook milieuvriendelijk omdat ze gemaakt worden van natuurlijke materialen die recyclebaar zijn.

   

  Keramische tegels van Tegels33.nl

  Als je op zoek bent naar de beste keramische tegels voor je huis, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tegels33 is dé online winkel voor al je tegel wensen. Ons aanbod is erg uitgebreid, en de keramische tegels zijn leverbaar als vloertegels, wandtegels, mozaïek en terrastegels. Bij Tegels33 kun je online eenvoudig en snel je favoriete keramische tegels bestellen. Je kunt ook gratis samples aanvragen om thuis te bekijken hoe de tegels er in het echt uitzien. Of je kunt (op afspraak) langskomen in de showroom in Venlo om alle keramische tegels in het echt te bewonderen.

  Recente artikelen